Det är en fantastisk plats att bo på och precis där hittar du Lagnö Bo. Åt ena hållet har vi Lagnö Barns förskola, bara en fårhage mellan oss. Vägg i vägg med förskolan har vi vandrarhemmet Lagnö Studio. Hela släkten får plats när de kommer på besök! Åt andra hållet ligger Lagnöviken med badstrand och båtbrygga.

Barn som leker på Lagnö Bo

Vi har en ledig lägenhet! Är du den vi söker till vår gemenskap?

En av  våra barnfamiljer har fått möjlighet att flytta till större lägenhet i huset. Det innebär att deras lägenhet på nedre botten blir ledig. 

Lägenheten är 51 kvm och har separat sovrum. Den har också en fin uteplats med sol under större delen av dagen. Lägenheten har öppen planlösning med kök mot vinterträdgården och ett stort badrum. Sovrummet är avsett för två personer.Det finns också ett extra utrymme med fönster som man kan använda som klädkammare/gästrum/barnrum. Till lågenheten hör också ett kallförråd. 

Hyran för lägenheten är 8 116 kr per månad inklusive värme, el, vatten och del i gemensamma ytor. Kostnad för parkering och internet tillkommer. Insatsen för lägenheten är 606 000 kr och fås tillbaka vid avflytt. 

Om du är intresserad hör av dig snarast! 

Maila intresseanmälan till info@lagnobo.se eller ring till Rosemari på telefon 073-670 09 30