I somras målade medlemmar i föreningen mängder av panel med falu rödfärg. Nu är det dags  att den kommer upp på väggarna. Snickarna från Janssons bygg är här i färd med att få upp panelen på den lägre delen av huset, den del som syns från vägen ut mot Uttervik. Hitåt har lägenheterna i den delen sin altandörr.

 

Panel 1 Lagnö Bo

 

Rödmålad panel uppsatt på lågdelen
Rödmålad panel uppsatt på lågdelen

Nedan syns väggen som vetter in mot vinterträdgården. Den kommer att isoleras med lera från vår egen mark. Syns gör hål för köksfönster och entrédörr. Väggen är 30 cm tjock.

Lågdelen in mot vinterträdgård.
Lågdelen in mot vinterträdgård.

Här ser vi lågdelen ovanifrån. Längst bak skymtar det blivande teknikrummet och i bakgrunden syns Lagnö Gård, där det finns både vandrarhem, förskola, stall och snickeri.

Lågdelen sett ovanifrån.
Lågdelen sett ovanifrån.
Stomme Lågdelen in mot vinterträdgård
Stomme Lågdelen in mot vinterträdgård

Till höger lågdelen och i bortre änden stommen till det blivande gemensamma köket. Huset stora och gemensamma entré kommer att bli till vänster i bild. I bakgrunden Lagnö Gård.

Lågdelens stomme in mot vinterträdgård. Stomme vid matsal i bortre änden
Lågdelens stomme in mot vinterträdgård. Stomme vid matsal i bortre änden