Lagnö Bo grund

Ute på ängen jobbades det febrilt med dränering och bygge av gjutformar. Första gjutningarna kommer inom kort. Först ut är balkarna som stabiliserar vinterträdgården och grunden till stolparna som bär upp det taket.

Men bakom kulisserna pågår mycket arbete. Det finputsas på ritningar, projekteras för el och va, skrivs avtal och planeras. Det mesta görs av vår projektledare och anlitade byggare. Men vi i föreningen har också mycket arbete att utföra. Det är mycket att ha koll på om vi vill att det ska bli som vi tänkt.

Vi tittar på material, granskar ritningar och planerar för våra åtaganden som att bygga en lervägg och att sköta byggstädningen. Hittills har vi målat en stor del av bräderna till huset, rött, grönt och gult. Mycket jobb och många möten blir det!

Men vi ska ju ha trevligt också! Så varje första söndag i månaden träffas vi som ska bo i huset och andra som är intresserade och äter lunch tillsammans!

Söndagen den 6 november kl 11.30 träffas vi på Lagnö Studio, Trosa.

Vi börjar med att titta på en film som gjordes i projektets start och äter sedan lunch och pratar om framtiden. Det är ett bra tillfälle att träffa alla som ska bo här, om man själv är nyfiken på att flytta hit. Lunch till självkostnadspris.

Hör av dig med ett mail till info@lagnobo.se om du vill komma så du kan få information innan och vi vet hur många som ska äta. Övriga kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan.

 

 

Spara

Spara